hits

Tina LaFon

0

En stor takk og en liten smakebit.

  • 08.01.2018 kl.06:55
  • Kategori: Blogg

Hei og God Mandag Morgen 💗

Jeg må aller først starte med en stor takk. 
Takk for en helt overveldende respons på mitt forrige innlegg.
Det at så mange tok seg tid til å skrive så gode, omsorgsfulle og støttende ord til meg er veldig rørende, og jeg setter uendelig stor pris på hvert ord. 
Det å lese historiene til andre kvinner som har vært, eller er igjennom samme eller lignende situasjon som meg er både inspirerende og vondt, men det gir meg håp. Håp om en fremtid uten denne vonde kampen. Jeg kommer til å dele mer fra historien min i fremtiden. Jeg vil også prøve å dele mine tanker og meninger rundt dette med slankeoperasjoner og konsekvensen av dem.


 

Men for denne fine Mandags morgenen velger jeg å dele en litt lysere side av livet. 
Det siste året bragte med seg mange nye, helt fantastiske vennskap, mye godhet, støtte og omsorg. Det bragte også med seg en eventyrlyst som jeg aldri har kjent på maken til. 
Det skal nå sies at jeg alltid har vært en  impulsiv og noen vil kanskje si over-entusiastisk person. Så det å finne på sprø ting er da ikke helt ukjent for meg.
Men som jeg skal vise i et fremtidig blogg-innlegg, bestod 2017 av masse gøye utfordringer. Som Helikoptertur, fallskjermhopp, og spontan tur til trenings-resort på Fuerteventura, 
Denne eventyrlysten fortsetter inn i 2018, så i går tok jeg turen til Spicheren treningsenter i Kristiansand for sikkerhetskurs i klatring,
Flere bilder, litt informasjon og min opplevelse av det kommer i et blogg-innlegg forhåpentligvis senere i dag, men for nå; Her er en liten smakebit av min første gang i klatrevegg.

https://youtu.be/C5VCLM0a4Xs

-Tina

Legg igjen en kommentar

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar